Doreen

Doreen Tapere. Mer information kommer.

Pernilla

Jag heter Pernilla Sandqvist och är tillbaka som förskollärare på KULingen. Jag är ambitiös och tycker det mesta är roligt och intressant. Jag älskar mitt arbete och ser det som en stor och KUL förmån att få arbeta med barn.

Mie

Jag heter Mie Gunke och är 52 år. Har arbetat som förskollärare sedan 1990. Bor i Forserum utanför Jönköping men bodde tidigare i Stockholm. Tycker mycket om djur och natur, promenader i skogen och fotografering .

Ulrika

Ulrika Hansson, Förskollärare på KULingen sen 1994. Jag är positiv till det mesta. Har också en stor erfarenhet och kunskapsbredd. Extra KULigt för mig är Natur, Rörelse och Hälsa.

Annika

Annika Thunström, Förskollärare/biträdande förskolechef som startade KULingen tillsammans med Lisa 1985. Min erfarenhet och kunskapsbredd är en styrka för alla på KULingen. Extra KUL är det med drama, sång och musik.

Lisa

Elisabet Andersson ”Lisa” Förskolechef/förskollärare som startade KULingen tillsammans med Annika 1985. Min förmåga att se möjligheter entusiasmerar alla på KULingen. Extra KUL är att få utlopp för min kreativa ådra.